Sunday, April 8, 2012

Tip Cantik Hari Ini

Tip Cantik Hari Ini( sapa rajinn bc hihi)

Sihat

Kalau kita sihat dapatlah berdandan. Itu penting kita sihat..otak cergas macam3 idea kita memperindkan diri bukan saja dari segi fizikal maupun mental...Aku mmg malas bab mempercantikkan diri.. Tapi bila sedar diri ini isteri jua ibu..Aku mesti tampak anggun untuk dorg.. Terutama untuk suami.. Pahala tau kita memperindahkan diri khusus buat Dear hihi Alhamdulilla..
  • Buat teman2 yang mampu dan yang tak mampu (xcayala..mesti mampu) cuba usahakan untuk mendapakan produk kesihatan yg memberikan tenaga, kecantikan jg kesihatan.. Kerna dalam kita menjaga kecantikan kita akan dapat menjaga kesihatan kita dan kita mampu melakukan kerja3 seharian kita dengan yakin.. kerna kita percaya kita da melakukan sesuatu yang terbaekk utk diri kita.    
Penampilan Diri

Sebut perkataan ni apa tebayang d pikiran kita??? D sini aku khususkannya tentang pakaian..
Ada teman pernah berkata dia malas nak beli pakaian kalu hanya sehelai... Tapi kadang kala itula kemampuan kita..Dengan tabiat mcm ni kita akan ada pakaian yg terhad n berulang3..
Dan akan timbul rasa rendah diri n tidak berkeyakinan.. Bukan aku nak menghasut tp kebenaran.. Walau sehelai setidak3nya kita mampu memiliki bnyk pilihan..

  • Jd otak kita kerna cergas..Berbelanja dengan cermat. Jangan ada sifat ketidakyakinan dan selalu3la kreatif dlm berpakaian tp jangan over kelak jadi kereta berhias plak hihi

Rindu

8 April 2012

Tak tahu hari ni tengah3 main fb sambil3 rounds blog kekwn.. Rindu plak ngan blog diriku..
Super spontan..Harap dapat menghidupkan kembali blog aku... Berkongsi harap bermanfaat..


Kita tidak mungkin menjd lebi baek selagi tidak berusaha.. Dengki dgan kejayaan org laen dgn berusaha dan mnjd yg lebi tebaekkkk... InsyaAllah....


Penat lelah hari ney bahagia jua.. perbelanjaan sll dlam kepala org yang bertanggungjawab, aku selalu memikirkn apa yg arg laen pikir.. apa org laen kata. Sebenarnya tak perlu tp yang penting kita buat yang terbaekk.. aku lagi perlu usaha n istiQomah (bg ganas ckit bunyi br semmanggat hihi)


Selamat menceriakan hari3 blog ney hihi 








         


                                 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...